Update Carrière-impuls

workspace-766045_1920Inmiddels is carriere-impuls.com één maand in de lucht. Tijd voor een blog-update. Dit keer dus een ander type blogpost, dan jullie van mij gewend zijn.

Bezoekersaantal verdubbeld

Statistieken maand 1 -1Het overstappen naar een eigen website, had als doel om meer bezoekers te trekken. Dit lijkt te lukken. Mijn bezoekersaantallen zijn meer dan verdubbeld! Waar ik op mijn wordpress.com-site gemiddeld 1000 bezichtigingen per maand had en 700 unieke bezoekers per maand, heb ik in mijn eerste maand (8 maart t/m 7 april) op carriere-impuls.com ruim 2100 bezichtigingen gehaald en bijna 1500 unieke bezoekers. Bizar, maar ook heel leuk.

Terugblik

Waarom bizar? De mensen die mijn blog vanaf september 2016 volgen, weten dat ik mijn blog ben begonnen, omdat ik ‘het schrijven’ weer wilde oppakken. Dit in combinatie met het thema ‘Mens & Werk’ heeft tot mijn blog geleid. Toen ik hiermee begon, wist ik nog niet hoe het ging lopen. Kon ik überhaupt wel blogs schrijven? En hoe zat dat met het technische aspect van een website? Kon ik daar wel mee overweg? Ik wist dat ik korte verhalen en nieuwsberichten kon schrijven, maar bloggen is wel echt iets anders. Ik kwam erachter dat ik blog-artikelen kan schrijven. Ook heb ik ervaren dat het technische aspect van een website wel meevalt. Ik was verrast om te zien hoeveel bezichtigen mijn website kreeg.  Ik was verbaasd als mensen spontaan mijn blogs gingen delen op Social-Media.

Sinds de start van mijn blog, heb ik o.a. de naam van mijn website gewijzigd, heb ik een logo gemaakt en ben ik overgestapt op een eigen website.

Buitenlandse bezoekers

landen-blog-bezoekersSinds september 2016, heb ik regelmatig buitenlandse bezoekers op mijn blog. Gevestigd over de hele wereld (zie afbeelding). Natuurlijk vind ik het een hele eer dat mijn blog over de hele wereld wordt gelezen. Aangezien mijn blog in het Nederlands is geschreven, moeten het wel Nederlandstalige bezoekers zijn. Ik vraag me af, wat ze in het betreffende land doen. Studeren ze daar? Lopen ze daar stage? Doen ze vrijwilligerswerk? Zijn ze op vakantie? Zijn het expats? Of zijn het migranten? Bezoek jij mijn website wel eens vanuit het buitenland? Laat dan hieronder in een reactie weten, wat bij jou het geval is. Ik ben benieuwd!

Meest gelezen artikelen

Hieronder de top 5 van de meest gelezen artikelen in de afgelopen maand:

  1. Afwijzingen
  2. Tips voor het vinden van een eerste baan
  3. Vragen stellen tijdens een sollicitatiegesprek
  4. Extravert, ambivert, introvert op de werkvloer
  5. Tips voor tijdens je eerste baan

Social Media

Ook op Social Media groeit Carrière-impuls flink! Carrière-impuls is nieuw op Twitter.
Daarnaast is er inmiddels op LinkedIn ook een bedrijfspagina van Carrière-impuls te logo-carriere-impuls5vinden. Hiermee zijn de artikelen nóg eenvoudiger te volgen. Volg je me al op Twitter, Facebook, Bloglovin’LinkedIn (groep) en/of LinkedIn (bedrijfspagina)?

Gastblogs

Komende vrijdag begin ik met het publiceren van gastblogs! Houd hiervoor Carrière-impuls en de bijbehorende Social-Media kanalen in de gaten. Wil je ook gastblogger voor Carrière-impuls worden? Zie hier voor meer informatie.

Aangesloten

Carrière-impuls is sinds maart 2017 aangesloten bij Blog Society, Bloggerlijst en Bloggerlist.

Publicatiedagen

Mijn vaste publicatiedagen zijn zondag en woensdag voor carrière-gerelateerde blog-artikelen. Incidenteel zal er een extra blog op een andere dag verschijnen. De vrijdag is gereserveerd voor eenmalige gastblogs.

Planning

Er staan nog een aantal leuke en verrassende zaken op de planning. Deze zullen via de Social-Media kanalen van Carrière-impuls bekend worden gemaakt.

Dit waren voor nu de laatste ontwikkelingen van Carrière-impuls!

Ik zou het leuk vinden als je ‘Carrière-impuls’ volgt. Dit kan via LinkedIn (groep), LinkedIn (bedrijfspagina)FacebookTwitterBloglovin’ en natuurlijk hier.

Volg ‘Carrière-impuls’ via Bloglovin’

9 gedachten over “Update Carrière-impuls

  1. Leuk zo die cijfers! Ik had ook flinke groei na de overstap naar een eigen domein. Bovendien geeft het je zoveel mogelijkheden om nog verder te groeien en de vormgeving aan te passen etc.

Geef een reactie