Terugblik op twee jaar in dienst

dreamcatcher-1030769_1280Afgelopen donderdag was ik precies twee jaar in dienst bij Balans. De tijd is voorbijgevlogen. Een tijd waarin ik volop mensen blij heb gemaakt met een nieuwe baan: Werk heb gemaakt van dromen. Een tijd waarin ik me volop heb ontwikkeld naar de professional die ik nu ben: Waarin ik steviger in mijn schoenen ben gaan staan en waarin ik zakelijker ben geworden, zonder mijn vriendelijkheid te verliezen. Waarin ik heb geleerd te communiceren op verschillende niveaus, als sparringpartner heb gefungeerd voor managers op het vlak van werving en selectie en kandidaten heb geadviseerd op het gebied van hun loopbaan. Waarin ik de belangen van zowel de organisatie, als van de medewerkers in het oog heb gehouden en waarin ik weet wat er in de organisatie leeft. Ook een tijd waarin ik erachter ben gekomen dat ik nóg meer gedrevenheid bezit, dan ik dacht. Waarbij ik ook weleens werd geconfronteerd met mijn eigen grenzen. Die dichterbij lagen, dan dat ik met mijn gedrevenheid had gewild.

Een tijd waarin ik vele potentiële kandidaten heb benaderd, sollicitatiegesprekken heb gevoerd met interessante talenten en waarin ik exitgesprekken heb gevoerd, waarvan we kunnen leren.

Twee jaar Balans, omringd door fijne collega’s. Een tijd waarin ik als Career Specialist (Recruiter | Accountmanager) voor de unit Laboratorium, vanuit de operatie ben overgestapt naar een interne HR-functie op het Hoofdkantoor. Waarin ik me o.a. bezighoud met de werving en selectie van het interne personeel en met andere HR-werkzaamheden. Om werk te maken van mijn eigen dromen en werk te maken van dromen van kandidaten die graag in de arbeidsbemiddeling willen werken. Zodat zij weer werk kunnen maken van de dromen van onze Laboratorium- en Procestechniek kandidaten en natuurlijk van onze opdrachtgevers.

Een periode waarin ik een vast contract heb gekregen. En een tijd waarin ik ook in mijn privéleven, mijn dromen achterna ben gegaan:  Samen ben gaan wonen met mijn grote liefde in een fijn huis, weer ben begonnen met schrijven, zo af en toe een interessante training of cursus heb gevolgd en mijn dertigste verjaardag heb mogen vieren tijdens een High Tea met een select gezelschap van familie en vrienden.

Ik wil iedereen bedanken waarmee ik de afgelopen jaren heb samengewerkt: Collega’s, opdrachtgevers, kandidaten, leveranciers en samenwerkingspartners. Dat er nog een mooie tijd mag volgen, met veel dromen die worden vervuld!

shield-1020318_1280Wil jij ook werk maken van dromen? Ben je op zoek naar een afwisselende functie waarin je jezelf volop kan ontwikkelen? Krijg jij energie van het maken van de ideale match tussen opdrachtgevers en talenten. En heb je een achtergrond in de HR, (Toegepaste) Psychologie, Bedrijfskunde, Commercie, Techniek of binnen één van de laboratoriumrichtingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ik ben namelijk op zoek naar nieuwe collega’s voor onze vestigingen in Eindhoven en Leiden! Het betreft functies voor 40 u/w. Daarnaast ben ik ook nog op zoek naar een Adviseur Marketing en Communicatie (medior)! Zie hieronder voor de links naar de betreffende vacatures:

Zie hier voor mijn andere blogs. Klik hier voor de website van Balans.

Geef een reactie