Over Carrière-impuls

Welkom op Carrière-impuls!

Op Carrière-impuls zijn artikelen te vinden met als thema Carrière en Lifestyle.Vanuit persoonlijke ervaringen en observaties, behandel ik verschillende onderwerpen die te maken hebben met Carrière, Psychologie, Loopbaanontwikkeling, Solliciteren, Leren, Recruitment en andere HR-onderwerpen. Daarnaast zijn op mijn website lifestyle artikelen en korte verhalen te vinden. Mijn blogs schrijf ik op persoonlijke titel.

Doel

Het doel van mijn website is om werkenden en werkzoekenden te inspireren in hun carrière. Dit doe ik o.a. door het geven van carrière-gerelateerde tips.

Initiatiefnemer

thumbnail_mira-20170208-balans-0031-edit-webMijn naam is Mira den Ridder (30). Ik ben een Toegepast Psycholoog met een passie voor mensen en hun werk. Maar ook een Toegepast Psycholoog met een passie voor schrijven. Op Carrière-impuls combineer ik deze twee zaken!

Mensen en hun werk zijn de rode draad in mijn loopbaan. Tijdens mijn voltijd opleiding Toegepaste Psychologie, heb ik stage gelopen bij het loopbaancentrum van ROC de Leijgraaf. Vervolgens heb ik mijn afstudeeronderzoek verricht bij loopbaanadviesbureau Focus. Verder heb ik tijdens mijn opleiding o.a. bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) gewerkt als Trainer Basiscommunicatie en als Studievoorlichter. Na het afronden van mijn opleiding, heb ik me bij Coöperatie VGZ als HR-Medewerker voor Learning & Development beziggehouden met het organiseren van verschillende opleidingen. Daarna heb ik een tijd als Recruiter/Accountmanager gewerkt bij Balans, een gespecialiseerd arbeidsbemiddelingsbureau in de Laboratorium- en Procestechniekbranche. Momenteel werk ik 32 u/w als HR-Medewerker bij datzelfde arbeidsbemiddelingsbureau, waarbij ik me o.a. bezighoud met de werving & selectie van het interne personeel en met andere HR-taken. Nogmaals, mijn blogs schrijf ik op persoonlijke titel.

Publicatiedagen

Aangezien mijn blog mijn hobby is, schrijf ik wanneer ik inspiratie heb. Ik heb daarom geen vaste publicatiedagen.

Carrière-impuls volgen

Ik zou het leuk vinden als je ‘Carrière-impuls’ volgt. Dit kan op LinkedInFacebookTwitterBloglovin’ en natuurlijk hier.

Mocht je vragen, opmerkingen of feedback hebben over mijn blog, dan hoor ik dat graag. Dit kan via Mira@carriere-impuls.com. Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Mira den Ridder

Geef een reactie