Naamsverandering

logo-carriere-impulsJa, je leest het goed: Vanaf nu heeft mijn website de naam ‘Carrière-impuls’. Waarom? Dit heeft meerdere redenen. Mijn oude naam ‘Mira, Mens, Werk en meer’, was onder anderen te lang. Daarnaast hoop ik met mijn nieuwe naam een breder publiek te trekken. Mijn nieuwe naam klinkt hipper en origineler, maar ook professioneel en volwassen. Precies wat ik wil uitstralen.

Waarom de naam ‘Carrière-impuls’?

Mijn artikelen gaan over carrière- en lifestyle- onderwerpen. Het woord ‘impuls’ heeft veel positieve betekenissen, zoals prikkeling, ingeving, stimulans en op gang brengen van een ontwikkeling. Met mijn artikelen, hoop ik een inspirerende impuls te geven aan de carrière van Starters, Young Professionals, andere werkende Millennials (generatie die tussen 1981 en 2000 is geboren) en overige geïnteresseerden. Daarnaast zijn mijn artikelen het resultaat van mijn creatieve ingevingen. De nieuwe naam komt dus op verschillende manieren terug in mijn website.

Wat is er te vinden op mijn website?

foto-website3Ik zal nog steeds carrière- en lifestyle blogs plaatsen. Vanuit persoonlijke ervaringen en observaties, behandel ik verschillende onderwerpen die te maken hebben met Carrière, Psychologie, Loopbaanontwikkeling, Solliciteren, Leren, Recruitment en andere HR-onderwerpen. Daarnaast zijn op mijn website lifestyle artikelen en korte verhalen te vinden.

Wat gaat er nog meer veranderen?

  • Ik ga over op een eigen domeinnaam! Wanneer dit precies gaat plaatsvinden, is nu nog niet bekend. Hierover later meer.
  • Vanaf nu zullen er elke zondag en woensdag nieuwe blogs te vinden zijn op mijn website.
  • Vanaf het moment dat ik een eigen domeinnaam heb, ga ik op mijn website gastblogs plaatsen over carrière-gerelateerde onderwerpen. Deze zullen elke vrijdag worden gepubliceerd. Helaas kan ik hiervoor geen vergoeding bieden, aangezien ik zelf geen inkomsten behaal uit mijn website. Wel kan je hierin reclame maken voor je eigen blog en/of voor je eigen bedrijf. Mocht je hierin interesse hebben, neem dan alvast contact met me op.

Zie hier voor mijn andere blogs. ‘Carrière-impuls’, is verder te vinden op LinkedInFacebookTwitterBloglovin’ en natuurlijk hier.

Follow my blog with Bloglovin

2 gedachten over “Naamsverandering

  1. Dit is zeker een korte en krachtige naam. Fijn dat je jouw gedachtegang achter deze naam beschrijft dat maakt het een stuk duidelijker. Het carrière gedeelte is zeker duidelijk ik verwacht bij deze naam zelf geen lifestyle maar dat ben ik. Veel succes met je nieuwe naam, ik hoop dat het je brengt wat je voor ogen hebt.

  2. Pingback: Eigen logo | Carrière-impuls

Geef een reactie