Eigen logo

logo-carriere-impuls5Onlangs heb ik de naam van mijn website veranderd. Voor mij was dit hét moment om ook een eigen logo te nemen. Voorheen had ik geen logo. Ik dacht namelijk dat ik deze door een grafisch ontwerper zou moeten laten maken. Dit zou natuurlijk niet goedkoop zijn. Aangezien ik op hobbymatige-basis blog, was dit geen optie. Echter kwam ik tot de ontdekking dat veel beginnende ZZP’ers, wel een logo hebben. Zelfs als ze net waren afgestudeerd en dus nog niet veel geld hadden.

Ik besloot te googelen op ‘logo maken’ en vond op die manier veel websites. Voor een klein prijsje kon ik een logo ontwerpen. Het ontwerpen zelf was gratis, maar als ik besloot het betreffende logo te kiezen, betaalde ik een klein bedrag. Hierna kon ik het logo in verschillende bestand-soorten downloaden en gebruiken.

Eén van mijn doelen voor dit jaar is, om mijn blog een professionelere uitstraling te geven. Na mijn naamsverandering en eigen domeinnaam, past een eigen logo hierbij.

Mijn logo

Gezien de krachtige naam van mijn website, heb ik bewust gekozen voor een sierlijk en speels logo. Dit zodat het geheel niet té krachtig zou worden. De tak staat voor de carrière, die verschillende kanten op kan groeien. Soms komen er blaadjes aan: Je carrière komt helemaal tot bloei. Soms laten de blaadjes ook los: Zaken die niet bij je passen. Ik heb ervoor gezorgd dat mijn logo qua kleur aansluit op de kleuren van mijn website.

Zie hier voor mijn andere blogs. ‘Carrière-impuls’, is verder te vinden op LinkedInFacebookTwitterBloglovin’ en natuurlijk hier.

Follow my blog with Bloglovin

12 gedachten over “Eigen logo

  1. Ik vind de gedachte achter je logo heel mooi! Goed gevonden, die tak met de blaadjes, los en vast. En het past ook bij de kleuren op je website.

  2. Ik dacht altijd dat het heel duur zou zijn daarom ooit zelf aan de slag gegaan. Misschien toch ook eens gaan googelen 🙂 de jouwe is echt heel mooi geworden. Simpel maar toch krachtig 😉

    • Dat dacht ik inderdaad ook, maar het bleek tientjes-werk te zijn :). Wel bijzonder als je zelf aan de slag bent gegaan. Googelen kan natuurlijk altijd. Dan kan je op dat moment nog beslissen wat je wil.

Geef een reactie