Eigen domeinnaam

logo-carriere-impuls5Vandaag is het dan eindelijk zover! Mijn nieuwe website is live. Vanaf heden is ‘Carrière-impuls’ te vinden op http://carriere-impuls.com i.p.v. op https://miradenridder.wordpress.com. In september 2016 ben ik begonnen op de WordPress-website om te kijken of het bloggen bij mij past. Inmiddels ben ik actief blogger. Met een eigen domeinnaam, hoop ik meer lezers te trekken. Daarnaast komt mijn website, met eigen domeinnaam, professioneler over.

Hierbij bedank ik nogmaals mijn neef(je) voor de technische adviezen bij het opzetten van een eigen website! Dit heeft me goed geholpen om deze stap te kunnen zetten.

Gastbloggers gezocht!

Met de lancering van mijn eigen website, heb ik ruimte voor gastblogs over carrière-gerelateerde onderwerpen. Deze gastblogs zullen elke vrijdag worden gepubliceerd.

Hiervoor zoek ik gastbloggers, die het leuk vinden om, eenmalig of op regelmatige basis, voor mijn website te schrijven. Je mag een eigen blog hebben, maar dit hoeft niet. Belangrijk is wel dat je een beetje kan schrijven. Helaas kan ik geen vergoeding bieden, aangezien ik zelf geen inkomsten behaal uit mijn website. Wel kan je hierin reclame maken voor je eigen blog en/of voor je eigen bedrijf (met linkje). Mocht je hierin interesse hebben, neem dan contact op via Mira@carriere-impuls.com.

Zie hier voor mijn andere blogs. ‘Carrière-impuls’, is verder te vinden op LinkedInFacebookTwitterBloglovin’ en natuurlijk hier.

Follow my blog with Bloglovin

Een gedachte over “Eigen domeinnaam

  1. Pingback: Eigen logo | Carrière-impuls

Geef een reactie